« Aston Martin Rapide- Coupe-ul Englez in 4 usi 360 Forged: Jante din carbon pentru Ferrari F430 »
Home » Featured, Tuning International » Mercedes-Benz C63 AMG: Petrol, Aur si Cai Putere

Mercedes-Benz C63 AMG: Petrol, Aur si Cai Putere

Articol publicat in data de 27 January 2009 – 6,816 vizite
Mercedes-Benz C63 AMG: Petrol, Aur si Cai Putere

Criza economica?! Probleme mari in industria ?! Imposibilitatea unora de a isi modifica masinile?! Probleme actuale si destul de reale, dar nu si in . Un nou exemplu in acest sens este reprezentat de un -Benz , ce tocmai si-a facut debutul la -ul auto care are loc in fiecare seara in parcarea Mall-ului Emiratelor, din Dubai, show pe care l-am putea numi “Opulenta pe 4 roti”.

Ce are asa de special acest va intrebati?! Un radical prin design, un set de jante de 30 inchi, motor de peste 1000 cp, un interior capitonat cu piele de crocodil?! Nu, nu are nici un element schimbat.

Singurul lucru care face aceasta masina sa fie speciala, este faptul ca a primit o noua “vopsea”. Intre ghilimele vopsea, deoarece cand vorbim despre metale pretioase, spunem ca este placat si nu vopsit cu oricare dintre ele. Da, este placat in intregime cu aur. Un placat cu aur. Nu ne intrebam cat a costat si cate sute de grame stau acum pe caroseria acestui model, dar va invitam sa vizionati pozele si sa ne spuneti si noua daca arata bine asa.

Tag-uri: » » » » » » » » » »

3 comentarii »
Discuta despre "Mercedes-Benz C63 AMG: Petrol, Aur si Cai Putere":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97