« Video si imagini exclusive cu Ferrari FXX EDO Competition N-ai cum: BMW e36 batjocorit »
Home » Tuning International » MEC Design: Mercedes CL negru mat

MEC Design: Mercedes CL negru mat

Articol publicat in data de 8 August 2009 – 5,899 vizite
MEC Design: Mercedes CL negru mat

Tunerul s-a folosit de popularul intr-un mod mai deosebit pentru aceasta masina: evidentierea componentelor de tuning. Astfel ce a ramas nemodificat este in timp ce produsele lor sunt vopsite cu negru lucios.

Chiar daca farurile si stopurile innegrite dau impresia ca au fost vopsite cu spray-ul si m-a dus cu gandul ca masina a fost facuta putin in graba, per total a primit agresivitatea de care are nevoie.

CL-ul W216 de fata a fost dotat cu o bara fata ce include doua proiectoare ┬áde ceata, grila de radiator care nu mai contine marcii, praguri tip “twisted” si un diffuser spate care permite instalarea unei tip , asta daca nu e deja din fabrica. Se pare ca diffuserul poate fi ales in doua variante: “extreme sports” care este prezentata in pozele de mai jos si inca una numita “elegant” care insa nu stim cum arata.

Un spoiler pentru portbagaj format din 3 parti si LED-urile din praguri completeaza kit-ul celor de la MEC Design, masina din avand in plus un set de roti MEC I pe 22″.

Sursa: WCF


Articole similare cu "MEC Design: Mercedes CL negru mat":
 • MB G55 AMG Mov mat - 8 September, 2009;
 • BMW M3 e92 “Darth maul” by MWDesign - 18 May, 2009;
 • Lumma Design Mercedes E50 CLR - 2 September, 2009;
 • Lamborghini LP650-4 AE Edition negru mat - 2 February, 2010;
 • Mercedes CLS 550 modificat cum trebuie - 4 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "MEC Design: Mercedes CL negru mat":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97