« Mercedes-Benz E63 AMG cu HRE-uri P40 pe 20″ N-ai fi zis: 1957 Chevy de 1589cp »
Home » Noutati » MazdaSpeed 3 / Mazda 3 MPS in Celestial Blue

MazdaSpeed 3 / Mazda 3 MPS in Celestial Blue

Articol publicat in data de 4 February 2010 – 3,968 vizite
MazdaSpeed 3 / Mazda 3 MPS in Celestial Blue

Un zambet aproape tampit, aripi umflate, forma putin deformata si o culoare stridenta. Asta ar fi pe scurt exteriorul noului hothatch de la , 3-ul cum e numit pe continentul nostru. Dar parca a inceput sa-mi placa… parca merita sa zambeasca si sa se joace cu ochii tai prin formele ciudate, stopurile iesite in relief si jantele forjate. Cei 263cp cu care vine masina sunt abordati altfel de stilul , nu mai este o masina nervoasa ci este una haioasa. Interesant.

Aceeasi poveste si la interior. Forme neobisnuite, un pic de Mazda 6, un pic de 5d si un volan cu multe butoane. Multe rau… vreo 18, asa ca ai nevoie de un training avansat ca sa le manevrezi fara sa iei ochii de pe sosea, ca doar asta e scopul lor. Scaunele nu par foarte sportive si au un pattern dubios… halftone rosu cred ca ar fi cel mai bine descris, pattern care se gaseste pe ornamentele de pe bord si pe fetele de usi.

Una peste alta nu pare o masina rea, dar de lamurit ne vom lamuri abia cand vom ajunge sa mergem cu ea, ca pana la urma despre asta e vorba. Pana atunci haideti sa vedem cum ii sta in culoarea .

Sursa: Autoblog


Articole similare cu "MazdaSpeed 3 / Mazda 3 MPS in Celestial Blue":
 • 2010 Mazda 3 MPS sau Mazdaspeed3 - 24 March, 2009;
 • Drifturi pe gheata cu RX7-le lui Mad Mike - 18 February, 2010;
 • Sex in grup: 4 Rotoare intr-o Mazda RX8 - 29 January, 2010;
 • Cum a fost la cursele din Slatina - 18 August, 2009;
 • Honda Civic Type S Fireblade - 20 November, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "MazdaSpeed 3 / Mazda 3 MPS in Celestial Blue":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97