« 318km/h cu Audi RS6 MTM din Romania HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania »
Home » Tuning International » Lumma Design Mercedes E50 CLR

Lumma Design Mercedes E50 CLR

Articol publicat in data de 2 September 2009 – 5,208 vizite
Lumma Design Mercedes E50 CLR

Daca ar fi sa-i recomand cuiva un pentru noul nu as sta pe ganduri si as include in lista E50 CLR de la . Acest bodykit vine cu un plus de agresivitate si scoate in evidenta exact ceea ce trebuie din E-Class-ul celor de la .

Chiar daca bodykit-ul include componente de mare efect cum ar fi bara fata, pragurile, diffuserul spate sau eleronul din carbon/kevlar  nu pot sa imi explic ce a fost in capul lor cand au pus pe aripi prize de aer in stilul celor de pe e92, cu plasa… Dar pana la urma nimeni nu-i perfect si nu este asa grav intrucat poti alege kit-ul si fara acele prize.

Trecem la interior unde gasim tot felul de bunatati cum ar fi pedalele din aluminiu, covorasele speciale, etc.

Partea sportiva a masinii poate fi imbunatatita cu upgrade-urile pentru motor si pentru evacuare cat si prin suspensia care poate sa aduca masina mai aproape de pamant cu 25mm fata de fabrica.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Lumma Design Mercedes E50 CLR":
 • Porsche Panamera PS9 by SpeedART - 24 November, 2009;
 • Audi A3 Hot Chocolate - 9 September, 2009;
 • Nissan GT-R Silver Wolf by Tommy Kaira - 18 January, 2010;
 • Fabricat in Rusia: Volga Cayenne - 6 January, 2009;
 • Mercedes-Benz SLR Stirling Moss – Poze, video si informatii oficiale - 22 December, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » »

  Discuta despre "Lumma Design Mercedes E50 CLR":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97