« 318km/h cu Audi RS6 MTM din Romania HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania »
Home » Tuning International » Lumma Design Mercedes E50 CLR

Lumma Design Mercedes E50 CLR

Articol publicat in data de 2 September 2009 – 5,208 vizite
Lumma Design Mercedes E50 CLR

Daca ar fi sa-i recomand cuiva un pentru noul nu as sta pe ganduri si as include in lista E50 CLR de la Design. Acest bodykit vine cu un plus de agresivitate si scoate in evidenta exact ceea ce trebuie din E-Class-ul celor de la .

Chiar daca bodykit-ul include componente de mare efect cum ar fi bara fata, pragurile, diffuserul spate sau eleronul din carbon/kevlar  nu pot sa imi explic ce a fost in capul lor cand au pus pe aripi prize de aer in stilul celor de pe e92, cu plasa… Dar pana la urma nimeni nu-i perfect si nu este asa grav intrucat poti alege kit-ul si fara acele prize.

Trecem la interior unde gasim tot felul de bunatati cum ar fi pedalele din aluminiu, covorasele speciale, etc.

Partea sportiva a masinii poate fi imbunatatita cu upgrade-urile pentru motor si pentru evacuare cat si prin suspensia care poate sa aduca masina mai aproape de pamant cu 25mm fata de fabrica.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Lumma Design Mercedes E50 CLR":
 • Porsche Panamera PS9 by SpeedART - 24 November, 2009;
 • Audi A3 Hot Chocolate - 9 September, 2009;
 • Nissan GT-R Silver Wolf by Tommy Kaira - 18 January, 2010;
 • Fabricat in Rusia: Volga Cayenne - 6 January, 2009;
 • Mercedes-Benz SLR Stirling Moss – Poze, video si informatii oficiale - 22 December, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » »

  Discuta despre "Lumma Design Mercedes E50 CLR":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97