Lumma CLR 730 RS – BMW M5 de 750cp

In momentul in care un arab se supara si decide ca vrea o masina anume, trebuie sa-i faci masina asa cum vrea el! Si daca vrea sa aiba exteriorul facut de si performantele de , pai asa sa fie!

Si bine face pentru ca nu era prea puternic  iar -ul de la G-Power nu arata fantastic de bine. Asadar noul CLR 730 contine un cu multe componente din , evazari si alte nebunii dar si de un motor V10, gasit din fabrica pe M5, cu doua compresoare. Adauga-i niste frane imense, suspensie sport, evacuare pe masura si ajungi la Hurricane RS sau la 367.4 km/h. Dar pana ajungi acolo vei atinge 100km/h in 4.2 sec, 200km/h in 10sec iar in 29,5 secunde ajungi la 300km/h dupa care Sf. Petru sa fie cu tine!

La interior parca ar fi mers altceva, combinatia de piele rosie cu piele alba si cu fibra de carbon nefiind cea mai potrivita dupa parerea mea, dar la cum fuge masina nu cred ca ai timp sa studiezi partea asta, deci ii iertam. Norocosul proprietar, pe numele lui خادم الحرمين الشريفين الملك عبد الله بن عبد العزيز آل سعود, este regele actual al Arabiei Saudite, conform Wikipedia.

Sursa: Autoblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media