Lotus Tuning Show Oradea

Nordul tarii va gazdui inca un eveniment de tuning, pe data de 20 Iunie 2009, in incinta Center din Oradea.

TuningHost.ro va fi acolo si avand in vedere experienta placuta din “Race weekend-ul” ce tocmai a trecut ne asteptam sa iasa ceva frumos si de aceasta data, chiar daca este vorba doar de un tuning , fara drag, si altele.

Se pare ca in aceasta vara zona fierbinte al tuning-ului se afla in Transilvania.

Mai multe detalii despre acest eveniment avem direct de la organizatori, putin mai jos.

Ne vedem acolo!

Buna ziua,

Avem placerea sa va invitam la 20.06.2009

Weekend-ul acesta vine, la , cu o mulţime de concursuri, premii de sute de euro, multă muzică şi maşini care mai de care mai tuningate. În cadrul Lotus , care se va desfăşura în parcarea mall-ului, dar şi în incintă, un orădean care şi-a făcut cumpărăturile în cadrul mall-ullui va fi mai bogat cu un autoturism Auris. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 iunie, între orele 12:00 şi 22:00. În parcarea din faţă, orădenii vor lua parte la un tunning show adevărat, cu concursuri cu premii de sute de euro, în cadrul căruia proprietarii maşinilor „tunate”, din Oradea, Cluj, Satu-Mare si din tara se vor întrece în design, culori, muzică şi boxe, pentru a obţine titlurile de „Best interior”, „Best exterior”, „Best paint” şi „Best sound”. Maşina care se va prezenta cel mai bine, la toate categoriile impuse, va fi desemnată „Best car of the show”. Atmosfera va fi intretinuta de DJ Andrew care va mixa live.

Tombolă şi

Tot în cadrul acestui eveniment, va avea loc şi marea extragere a tombolei „Vino, cumpără şi câştigă”, unde unul dintre clienţii Lotus Center va avea norocul să câştige, prin tragere la sorţi, superbul autoturism Toyota Auris pus la bătaie. Cei care nu au depus încă un talon de participare la tombolă, mai au şansa să o facă, la Biroul de Informare, aflat între Steilmann şi Histeria House, cu condiţia să fi făcut cumpărături de cel puţin 50 lei. Nu în ultimul rând, pentru că la un astfel de show dau bine fetele frumoase, sub cupola Lotus Center se va desfăşura şi concursul Miss Summer 2009, iar în încheiere, Adina Drăgoescu, semifinalistă la Eurovision 2009, va susţine un concert live.

Va multumim,
Sasu Nicoara si Florin Derban – West Side Racers, Oradea

——————————————————–
Serdacom-IT
Oradea – RO
Str. Cazaban, Nr. 49
________________________________
GSM: 0724-375-089 – Sales Department
GSM: 0745-770-013 – Sales Department
———————————————————
FAX: 0359-814-673 – Apelabil din Romtelecom
news-20090617-01433050-217116404

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media