« Concurs TH: Castigatorii biletelor la Fast & Furious 6 Rocket Bunny Scion FRS de TRA Kyoto »
Home » Noutati » Londra asaltata de supercar-urile Orientului Mijlociu (filmul complet in articol)

Londra asaltata de supercar-urile Orientului Mijlociu (filmul complet in articol)

Articol publicat in data de 23 May 2013 – 500 vizite

Veyron, Koenigsegg, Lambo, McLaren… sunt doar cateva dintre masinile pe care multi pasionati ar da orice sa le vada si sa le auda. Nu este insa si cazul londonezilor, care de ceva timp sunt epuizati de atacul supercar-urilor cu care vin acesti “Millionaire Boy Racers”, cum sunt descrisi in documentarul cu acelasi titlu realizat de Channel 4. Tineri din tari precum Arabia Saudita sau Kuweit vin in Londra pe timpul verii, fugind de restrictiile impuse in tarile lor atat in regim de distractie cat si de circulatie. Acest lucru este “salutat” de pasionatii si vanatorii de inedite dar in acelasi timp nu mai face fata plangerilor si incearca sa calmeze cumva tinerii care-si tureaza bestiile prin oras.

In cazul in care filmul de mai sus nu va mai functiona (probabil ca la un moment dat va fi sters din motive de copyright) acesta poate fi vizionat si pe site-ul Channel 4.


Articole similare cu "Londra asaltata de supercar-urile Orientului Mijlociu (filmul complet in articol)":
 • BMW X6 M: Poze noi - 22 January, 2009;
 • Carbon Racing Technology: Noul BMW M3 CRT - 27 June, 2011;
 • Politia Britanica o arde cu Lexus IS-F - 27 July, 2009;
 • Poze noi cu Gallardo-ul TT de 402km/h - 13 May, 2010;
 • Mitsubishi Lancer Evolution pentru Politia Rutiera Romana - 12 August, 2009;
 • Tag-uri: » »

  Un comentariu »
  • eu a zis:

   grav, dom’le, grav !….ce probleme au bogatanii!

  Discuta despre "Londra asaltata de supercar-urile Orientului Mijlociu (filmul complet in articol)":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97