« O noua sportiva in clasa mica: Audi S1 BMW M5 e60 Touring portocaliu… De ce? »
Home » Tuning Autohton » Loganul si marketingul

Loganul si marketingul

Articol publicat in data de 9 January 2009 – 5,448 vizite
Loganul si marketingul

Cei de la au o . Chiar nimic spectaculos pana aici. Ce este cu adevarat amuzant, este campania lor de marketing pentru acesta,la salonul de la .  Sub sloganul “Hot cars don’t need hot girls”, sau mai pe romaneste “Masinile frumoase nu au nevoie de frumoase” , acestia au cautat cele mai urate “fotomodele” si le-au lasat sa stea la ei in stand, pentru a completa imaginea Loganului.

Suntem constienti ca uneori, o masina frumoasa chiar nu are nevoie de o femeie frumoasa langa ea ca sa o puna in evidenta, dar nici chiar asa! Un Logan Pick-up, mai ales si “modificat” cu bull-bar , chiar are nevoie de femei frumoase in bena ca sa atraga publicul, si nu de “Muma padurii” ca sa sperie copiii.

Credem ca cei de la Greenpeace nu au aflat de aceasta miscare din partea Elia, si speram ca la urmatorul la care participa, sa duca balenele in apa mai intai. Evident, folosindu-se de Logan Pick-up.

Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » »

Un comentariu »
  • silviu a zis:

    haz de necaz

Discuta despre "Loganul si marketingul":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97