« “Joy is Racing.” BMW M3 GT pe circuitul Sebring Ultimate Six: Hummer H2 malformat genetic »
Home » Tuning International » Lexus LX570 Invader, realizat de ASI

Lexus LX570 Invader, realizat de ASI

Articol publicat in data de 10 May 2010 – 1,477 vizite

Asta ar fi momentul perfect pentru o coloana sonora de tipul celor din filmele cu super-eroi, atunci cand apare personajul negativ. Nu vreau sa zic ca ar fi ceva rau cu acest dar infatisarea lui pare foarte periculoasa.

Parca-mi amintesc de astia de la … niste japonezi care faceau un Bentley Continental GTĀ cu frunze pe capota dar si un GTC mai finut. Aha, acum ca mi-am amintit de ce-au mai facut in trecut, ma astept ca -ul de fata sa fie mai… futuristic.

Ne asteptam la peste 600cp, interior dement si tot felul de accesorii… dar primim doar o poza si un filmulet cu bordul. Fie… bune si alea.

Lexus-ASI-LX-571

Sursa: Carscoop

Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

Discuta despre "Lexus LX570 Invader, realizat de ASI":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97