« BMW M3 e92 Supercharger by IND SpeedFactory creeaza cel mai rapid Dodge Charger »
Home » Tuning Autohton » Legal Racing pe zapada, in Bucuresti

Legal Racing pe zapada, in Bucuresti

Articol publicat in data de 9 February 2010 – 2,182 vizite
Legal Racing pe zapada, in Bucuresti

Pentru a face haz de necaz sau pur si pentru a gasi o utilitate a acestei ierni incapatanate, anunta o etapa de , pe un traseu tip circuit, virajat dar si cu ceva linii drepte. Nu este prima etapa si avand in vedere ca data trecuta ne-am distrat pe cinste putem garanta ca si de data asta va fi cel putin la fel de interesant.

Etapa se va tine pe 14.02.2010 intr-un parc privat de pe Sos Gara Catelu, Nr. 1R, Sector 3. O sa fie cam incomod sa gasiti adresa asa ca mai bine va uitati dupa Scoala Internationala Bucuresti, intrati pe strada care duce catre aceasta si faceti imediat stanga, dupa care coborati la locul faptei.

Toti participantii sunt obligati sa isi pregateasca masinile cu gume de iarna iar taxa de participare va fi de 30 RON.

Mai mult detalii peĀ forumul oficial Legal Racing. Pentru ca baietii de la TuningGarage au fost prezenti la prima etapa ne-au pus la dispozitie si cateva poze, ca sa va faceti o idee cum a fost ;)


Articole similare cu "Legal Racing pe zapada, in Bucuresti":
 • Cum a fost la KOE Drift, Cluj - 21 September, 2009;
 • Cosmarul din parcare cu Nissan 370z - 1 June, 2010;
 • Race Weekend live pe TuningHost.ro! - 12 June, 2009;
 • Gumball 3000 s-a sfarsit, Romania din nou prezenta! - 12 May, 2010;
 • Pictorial TH: Nissan 350z Veilside & Mateea - 26 May, 2009;
 • Tag-uri: » » »

  Discuta despre "Legal Racing pe zapada, in Bucuresti":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97