« Kleemann Mercedes CLK63 AMG Black Series Mercedes SL Lorinser »
Home » Headline, Tuning Autohton » Lamborghini Reventon in Romania

Lamborghini Reventon in Romania

Articol publicat in data de 26 September 2008 – 6,783 vizite

Lamborghini Reventon in Romania

In cazul in care mai exista cineva care sa spuna ca nu avem destule masini unicate, rare, exclusiviste, limitate si desigur foarte scumpe, dorim sa-l anuntam ca exista posibilitatea ca un vecin de-al lui ar putea deveni unul din cei 20 de proprietari de .

Masina de 1.000.000 euro (da, am scris corect) poate fi comandata cu ajutorul celor de la Carlex in schimbul sumei de 1.349.000 euro (da, din nou am scris corect), conform anuntului pus de Carlex pe site-ul Autovit. Plus mult iubita taxa de prima inmatriculare in valoare de 4.433 euro. Putin mai mult decat pentru un RS4, dar asta este alta discutie…

Lambo Reventon a fost facut in 21 de exemplare. Primul a fost pastrat pentru muzeul Lamborghini, celelalte s-au vandut. Toate. Chiar si asa, un roman va putea sa ajunga de la 0 la 100km/h in 3.4 secunde, sau sa mearga pana la mall cu maxim 340km/h.  Sau daca isi ia avant de pe Lascar Catargiu, sa faca din Romana pana la Universitatii sub 20 de secunde, in functie de tupeu (si de altele).

Masina e inspirata din “cele mai avioane” si pentru a arata asta a fost pusa sa concureze cu un avion de lupta  Panavia Tornado. Instrumentele de bord sunt afisate cu ajutorul a trei ecrane LCD, care arata atat informatiile clasice cat si acceleratia longitudinala, acceleratia transversala si probabil cate torpile mai ai.

Interesant este ca cei de la Carlex tot aduc masini deosebite. Am vazut pe la ei Shelby, GTR, si altele…

Mai multe informatii pe pagina cu prezentarea ofertei de la Carlex


Articole similare cu "Lamborghini Reventon in Romania":
 • Cum a fost livrat primul Lamborghini Reventon - 14 October, 2008;
 • McLaren F1+Lamborghini Reventon+Ferrari Enzo=??? - 13 March, 2009;
 • VR Camaro: Marea Britanie primeste muschi americani - 4 November, 2009;
 • N-ai cum: Gallardo gri + roz - 8 December, 2009;
 • Lambo Reventon Roadster pregatit pentru Frankfurt - 10 September, 2009;
 • Tag-uri: » » » » »

  Un comentariu »
  • Jessie a zis:

   audi rs 4…

   I think this is pretty common….

  Discuta despre "Lamborghini Reventon in Romania":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97