« Wald pregateste ceva pentru cele mai noi sedan-uri B&B modifica Golf-ul R pana la 362cp »
Home » Tuning International » Lamborghini LP650-4 AE Edition negru mat

Lamborghini LP650-4 AE Edition negru mat

Articol publicat in data de 2 February 2010 – 2,459 vizite

Se presupune ca atunci cand iti iei o masina fabricata in numar limitat nu mai e cazul sa te bagi la modificari sau customizari ca deja dispui de ceva rar. Exista totusi oameni pentru care daca mai exista 50 de masini la fel ca a lor deja este prea mult si trebuie facut ceva.

Exact un astfel de om a pus mana si pe acest Roadster, mai exact al doilea din cele 50 fabricate vreodata, care s-a simtit foarte jignit de atributul “al doilea” asa ca nici macar nu a acceptat sa o aduca acasa pana cand nu a devenit “singurul“.

Asa s-a legat o colaborare intre si Al & Ed’s Autosound care a avut ca rezultat un care l-ar impresiona si pe Valentino Balboni, zic ei…

Ca s-o scurtez un pic, masina a fost vopsita cu , a primit niste jante de 19″ de la GFG din trei bucati, vopsite custom cu portocaliu si negru mat, plus un system audio Focal/Alpine si un interior custom.

Varianta detaliata a ceea ce am zis eu mai sus este in acest filmulet, iar putin mai jos aveti si o galerie foto.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Lamborghini LP650-4 AE Edition negru mat":
 • Sedinta foto cu Murcielago Roadster si LP670-4 SV - 30 March, 2010;
 • Lamborghini Murcielago made in China… sau lasa - 6 April, 2009;
 • Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce - 17 April, 2009;
 • 9FF GTT900 : Porsche Carrera GT de 900hp - 10 December, 2008;
 • Lamborghini Murcielago intr-un accident…dubios - 1 May, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Discuta despre "Lamborghini LP650-4 AE Edition negru mat":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97