« Driftuiasca-se in pace Noul BMW Seria 5: Primul detaliu oficial »
Home » Tuning International » Lamborghini Gallardo GT3 by Reiter

Lamborghini Gallardo GT3 by Reiter

Articol publicat in data de 13 January 2009 – 2,674 vizite
Lamborghini Gallardo GT3 by Reiter

Dupa ce au lansat o editie street-legal de R-GT, cei de la Engineering nu au pierdut vremea si s-au intors acum cu fratele mai mic, , la care au muncit ceva pentru ca sa poata fi condusa legal pe sosele.

Acest Gallardo se bazeaza foarte mult pe versiunea stock, cu al sau de 5.0 litri, aspirat. Dar dupa ce a intrat pe mana celor de la Reiter, se poate lauda cu o caroserie ce foloseste fibra de carbon, aripi evazate cu aproape 60 mm, o noua fata, praguri cat si un eleron supradimensionat, din fibra de carbon. Au folosit o singura finala, pentru a reduce greutatea, dar si pentru a elibera cativa cai in plus. Pentru a pune caii putere in contact cu asfaltul, masina foloseste anvelope de performanta, Pilot 2. La interior, scaunele ce veneau standard au fost inlocuite cu unele sport, din piele.


Articole similare cu "Lamborghini Gallardo GT3 by Reiter":
 • BMW M3 e92 “Darth maul” by MWDesign - 18 May, 2009;
 • Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce - 17 April, 2009;
 • Range Rover Sport modificat de Heidl - 24 November, 2008;
 • Seat Leon facelift by Je Design - 1 July, 2009;
 • Lamborghini Gallardo LP 560-4 Enco Exclusive - 27 November, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Lamborghini Gallardo GT3 by Reiter":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97