King of Europe Drift la Cluj, 19-20 Sept

Anul acesta a fost unul bogat in evenimente dar ceea ce ne-a lipsit cu adevarat a fost -ul. Weekend-ul urmator va rezolva acest aspect si ne aduna pe toti la Cluj pentru a vedea in premiera in o competitie de organizata ca la carte de catre cei de la .

Responsabilii acestei mari realizari sunt baietii de la (A.R.T.A.) impreuna cu .ro . Acestia au trecut cu succes “testul” celor de anul trecut la 4TuningFESTIVAL 2008, cand au monitorizat activitatea si comportamentul pasionatilor de tuning din Romania.

Astfel Romania (alaturi de Grecia) se alatura tarilor care gazduiesc acest eveniment si avem toate motivele sa fim mandri de asta!

Circuitul va fi amenajat in incinta Polus Center din Cluj iar pe langa Campionatul European de -uri se va mai organiza si un tuning show, un de car-audio si firmele de profil vor avea la dispozitie spatii pentru a-si prezenta produsele.

Pe langa organizarea propriu zisa a evenimentului in tara noastra, ne bucura foarte mult si inscrierea unor concurenti din Romania, atat nume cunoscute cat si prezente noi.

Programul anuntat pana in acest moment este:

Vineri, 18 Septembrie:
Amenajare, teste de pista

Sambata, 19 Septembrie:
ora 10.00 limita de confirmare pentru preinscrieri la toate categoriile
DRIFT: KING OF EUROPE Antrenamente si precalificari.
Tuning: Jurizare
Car-audio: Departajare pe clase, SQ/SPL

Duminica, 20 septembrie:
DRIFT: KING OF EUROPE calificari si finale
Tuning: Jurizare finalisti
Car-audio: SQ/SPL
Finalizare alte competitii: foto, virtual, Miss, etc.
Festivitate de premiere

Concurentii romani sunt scutiti de taxa pentru participare, iar cei din Europa trebuie sa achite 50 euro pentru a se inscrie la eveniment. Pentru public intrarea va fi 15 RON.

Sper sa nu dezamagim si toata lumea sa dea dovada de respect si sa nu avem parte de evenimente neplacute – si aici ma refer in special la spectatori!

Cateva link-uri utile:

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media