« Vazut in Romania: Aston Martin DBS Gemballa Mirage GT Carbon Edition »
Home » Featured, Noutati » Ken Block in Gymkhana TWO: SPECTACULOS!

Ken Block in Gymkhana TWO: SPECTACULOS!

Articol publicat in data de 2 June 2009 – 3,784 vizite

revine in forta cu noul lui cu un film mai comercial dar si mai SPECTACULOS. Cu efecte speciale, la limita, slow-motion-uri si multe altele, acest film este de departe cel mai profesionist si cel mai complex aparut vreodata in lumea drifturilor.

Filmat in portul din Los Angeles, acest film ne arata o evolutie evidenta a pilotului , in noua sa masina, un Subaru 2009 de 566cp modificata de .

Pentru cei care nu au vazut prima parte, ar trebui sa o faca urgent urmand urmatorul link: http://tuninghost.ro/drifturi-cu-subaru-impreza-wrx-sti-451

Ne aflam printre cei 20 de milioane de oameni care au vazut primul film. Sa vedem ce succes va avea noua parte si sa speram ca vor urma si altele.

 


Articole similare cu "Ken Block in Gymkhana TWO: SPECTACULOS!":
 • Primul film cu Ken Block in noul lui Focus RS - 8 January, 2010;
 • Ken Block renunta la Subaru pentru Ford - 8 January, 2010;
 • Cum reactioneaza James May intr-un drift session cu Ken Block - 6 July, 2009;
 • Gymkhana 6: Ken Block intalneste Need For Speed! - 11 November, 2013;
 • GYMKHANA 2.1: Ken Block vs Rob Drydek - 8 September, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Ken Block in Gymkhana TWO: SPECTACULOS!":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97