« Noul Subaru Impreza WRX, cateva poze inainte de show Cadillac CTS-V Sport Wagon: cat de repede poti ajunge la piata? »
Home » Noutati » Joaca de-a supercaru’: configurator McLaren MP4-12C

Joaca de-a supercaru’: configurator McLaren MP4-12C

Articol publicat in data de 1 April 2010 – 1,651 vizite
Joaca de-a supercaru’: configurator McLaren MP4-12C

Configuratoarele astea de au intrat intr-o competitie si noua ne place acest lucru. Este o metoda prin care faci timpul sa treaca mai repede si inveti lucruri noi despre o masina pe care nu se stie daca vei apuca sa o conduci vreodata. Sau sa o auzi. Sau sa o vezi.

Si am mai aflat o treaba misto la masina asta, legata de greutate: s-a preferat ca in unele locuri, cum ar fi structura de magneziu a bordului pozata putin mai jos, s-a preferat sa se stanteze in loc sa o scrie in relief, astfel castigand cateva grame, zic ei.

mclaren-mc-5


Articole similare cu "Joaca de-a supercaru’: configurator McLaren MP4-12C":
 • N-ai cum: Mercedes-Benz CLS cabrio-wannabe - 19 May, 2010;
 • De la ce vine pana la urma emblema BMW? - 11 January, 2010;
 • Bentley Continental GT roz pentru Paris Hilton modificat de West Coast Customs - 10 January, 2009;
 • 9ff Porsche DraXter: 1300cp - 12 January, 2009;
 • Bee-R Nissan Skiline R33 - 18 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » »

  Discuta despre "Joaca de-a supercaru’: configurator McLaren MP4-12C":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97