JDM Heaven: Intalnirile din Daikoku Futo

Undeva in Japonia, la cateva minute de Yokohama sau de China Town-ul din Tokyo, lua nastere acum ceva timp o insula construita de oameni si botezata dupa numele zeului comertului si bogatiei, Daikoku (sau Daikokuten). Cu timpul, aceasta zona a devenit foarte iubita de pasionatii auto, ajungand sa se organizeze aici atat intalniri de proportii cat si curse ilegale. Fanii NFS: probabil ar identifica mai usor locatia dupa numele “Tokyo Docklands” care a fost dat circuitului din joc bazat pe aceasta zona.

a devenit locul in care aproape zilnic se aduna zeci japoneze nebune, fie pentru intalniri de cluburi auto fie pur si pentru o barfa, o samanta, o glumita…

O astfel de intalnire o puteti vedea si putin mai jos, cativa amici intalnindu-se pentru a proba un nou aparat foto si pentru a ne face pe noi sa regretam ca Japonia e cam departe. Scurtand un pic povestea, o sa vedeti mai jos un pre-production model (cel galben, construit de mana pentru presa prezentari si teste), cateva Mugen RR-uri, un Typer R , Nissan de drifturi, track-spec si altele.

Sursa: Speedhunters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media