ISS Forged Hyundai Genesis Coupe. Vrem si noi!

Nascut pentru prima oara in pentru piata Coreeana si exportat in 2009 in America de Nord, se afla printre masinile care nu au fost anuntate oficial ca vor ajunge in Europa cu toate ca sunt zvonuri ca de la anul se pregateste o intrare in forta si pe continentul nostru. Genesis este tot ceea ce nu a fost Hyundai Coupe, care, trebuie sa recunoastem, pe langa design nu prea a avut nimic de zis (si aici ma refer doar la design-ul ultimului model).

Coreeni au gandit-o mult mai bine de data asta, avand in minte Infiniti-ul G35. I-au tras o tractiune spate si diferential LSD, i-au pus un motor 2.0T (care imparte multe interne cu X)  si un 3,8L V6, frane si o suspensie cu 24% mai rigida decat a BMW-ului (zic ei). Toate astea, un design reusit, cateva variante dedicate circuitului (Track si R-Spec) plus un pret cinstit fac din Genesis Coupe o masina care se bucura de succes atat pe strazi cat si in competitii, iar asta ma face sa sper ca o vom vedea si prin Europa, mai devreme sau mai tarziu.

Ei bine, pai daca stock masina se prezinta foarte bine, oare cum ar fi cu suspensie si niste jante frumoase… sa zicem in Satin Gunmetal pe 20″?

Sursa: Flickr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media