« 2 Faster More Show – Aeroportul Baia Mare 31 Mai 2009 Burnout si cerculete cu Chevrolet Camaro-varianta ’69 »
Home » Evenimente, Tuning International » Intalnire Porsche: Stuttgart versus SoCal

Intalnire Porsche: Stuttgart versus SoCal

Articol publicat in data de 22 May 2009 – 2,575 vizite
Intalnire Porsche: Stuttgart versus SoCal

Pentru un om pasionat de masini, de cai putere, de cele mai fine si mai puternice exemplare de inginerie automobilistica, ce poate fi mai frumos decat sa se afle intr-un loc in care sa se uite in stanga si sa vada numai -uri, sa savureze privelistea iar apoi sa se uite in dreapta si sa vada si mai multe Porsche-uri?!

Poate va intrebati ce inseamna SoCal. Dar va raspunem tot noi,:este vorba despre o regiune: South California. Iar aceste sunt de la Grand Prix-ul organizat de catre clubul Porsche of America, ce are loc in fiecare an, din 1975, pe strazile din Long Beach.

Nu vad cine ar putea comenta despre aceste poze, in care putem observa multe modele ce au scris istorie pentru marca din : , , 912, , 993, , , Boxster, Cayman, Cayenne, dar si modele foarte rare, cu o semnificatie importanta in lumea motorsportului: 959 (ce isi are radacinile in grupa B), un ( model de ce a castigat campionatul SCCA Trans-Am din 1976) si chiar un “Outlaw” 356, care cu motorul sau de 3.3 litri nu este deloc foarte departe de cele doua.

Cand va ganditi ca toate aceste Porsche-uri, bucatele din istoria automobilului au avut locuri de parcare langa pachebotul Queen Mary, o bucatica din istoria nautica, efectul este garantat. Vizionati fiecare poza, merita.


Articole similare cu "Intalnire Porsche: Stuttgart versus SoCal":
 • Fabricat in Rusia: Volga Cayenne - 6 January, 2009;
 • Techart: Pozitii cu LED pentru Porsche Cayenne - 10 December, 2008;
 • Porsche Parade Mexico 2009 - 6 January, 2010;
 • Gemballa 2009 eBook - 10 February, 2009;
 • Porsche Cayenne GTS modificat de Lumma: CLR 550 R - 8 December, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Intalnire Porsche: Stuttgart versus SoCal":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97