Insomnia Racing Club in Un Film Simplu

Trupa se pregateste in curand de lansarea filmului intitulat ““. Cu un titlu destul de intuitiv, filmul ne prezinta o zi din viata trupei Simplu, in care vom gasi cu ajutorul personajului Mia (interpretat de ) si ceva actiune cu masini modificate.

Insomnia Racing Club a “furnizat” masinile pentru acest film, membrii clubului prezentandu-se la filmari cu masinile curate si pregatite pentru o intr-o parcare supraetajata si alte intamplari din viata actorilor principali ai acestui film.

Ne oprim aici cu detaliile, va invitam sa vizionati filmul care va aparea in cursul lunii Decembrie si filmuletele teaser publicate pe site-ul oficial “Un Film Simplu“.

Cu ocazia aniversarii a 5 ani de cand Club a luat nastere, staff-ul filmului au facut un cadou deosebit, un material foarte frumos cu secvente de la filmari:

O poveste simpla

Ce e mai important: prietenii sau celebritatea internationala?

are la dispozitie o zi pentru a gasi raspunsul. Un vanator de talente american ii promite o cariera in State, cu conditia sa renunte la Simplu. Baietii au mirosit miscarea si ii bat obrazul, iar asta nu ii usureaza deloc decizia.

Viata lui Smiley se complica si mai mult cand o intalneste pe Mia, o fata misterioasa, pasionata de balet si de… cursele de masini tunate. Dragostea la prima vedere e un lucru minunat, dar timpul trece si Smiley trebuie sa se hotarasca. Oare la finalul zilei trupa Simplu va mai urca pe scena primului MTV Party din Romania?

O comedie romantica in ritmuri de dance care ne aminteste ca viata ar fi simpla daca nu am complica-o noi.

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media