Insomnia Party Vol. 6 – 29 Ianuarie

Ladi dadi, we likes to party“, ca sa-l citez pe un mare intelectual, pe numele lui… Slick Rick. Iar atunci cand vine vorba de party-uri stim bine ca petrecerile au rupt norma in fiecare an avand deja o experienta care la aceasta editie isi va spune cuvantul mult mai mult decat pana acum.

Si ca de obicei, toata lumea din auto, moto, tuning, este invitata, asa ca nici tu nu trebuie sa ratezi aceasta petrecere care se anunta incendiara!

Fara discutie noi vom fi acolo, pe data de 29 Ianuarie 2010, in clubul “The Gang” din Bucuresti, Calea Floreasca 111-113, Sector 1.

In timpul petrecerii vom vedea si varianta finala a filmului “Winter Special” si se anunta inca un film aniversar “Insomnia by night”. ┬áPutin mai jos avem cateva vorbe din partea clubului si posterul oficial al evenimentului.

Club revine cu a 6-a petrecere aniversara pe data de 29 Ianuarie 2010! Petrecerea va avea loc in clubul “The Gang” de pe Calea Floreasca 111-113, Sector 1, Bucuresti.
Daca ai mai fost la petrecerile noastre afla ca nu ai vazut totul! Daca nu ai mai fost, ar fi cazul sa te mobilizezi deoarece pentru a 6-a oara vom da o petrecere cum numai noi, Insomniacii, stim!

Anul acesta vom avea o petrecere mai chic, profitand astfel de natura clubului pentru a realiza o atmosfera perfecta, potrivita unui astfel de eveniment, cum nu a mai fost alta !
Nu ai nevoie de invitatie, daca vestea a ajuns la tine inseamna ca esti invitat. Si daca ai prieteni care vor sa se distreze, nu-i lasa acasa, sigur se vor simti bine alaturi de noi!

Trebuie sa te grabesti insa daca vrei o masa, pentru rezervare suna la 0733.975.277.

Stii bine ca vei gasi acolo toata lumea buna din domeniul auto, tuning, racing si ne vom distra de la ora 22:00 pana cand vrem noi, targetul fiind lumina diminetii. Afara vei fi intampinat de masini tunate si inauntru vei gasi cel mai tare si mai popular club al momentului, in care DJ-ul va mixa direct dintr-un Mini!
In timpul petrecerii vei vedea in premiera filmul realizat cu ocazia implinirii a 6 ani “Insomnia by Night” dar si cel realizat pe zapada “Winter Special”.

Asa ca anuleaza orice plan aveai pentru 29 Ianuarie 2010 ora 22:00 pentru ca trebuie sa vii la “The Gang” pentru inca o petrecere dementa marca “Insomnia Racing Club”.

Mai ai nevoie de motive? Verifica pozele realizate la petrecerile din anii trecuti ca sa dispara orice urma de indoiala: http://www.insomniaracing.org/forum/index.php?autocom=gallery&req=sc&cat=7

Discutii pe forum-ul Insomnia despre eveniment: http://www.insomniaracing.org/forum/index.php?showtopic=7882

Pagina oficiala: http://6ani.insomniaracing.org

Insomnia Party Vol. 6
Vol. 6

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media