« Noul BMW M5 F10 ne arata motorul! NISEI Week Showoff Car Show 2010 »
Home » Noutati » In detaliu: Bugatti Veyron

In detaliu: Bugatti Veyron

Articol publicat in data de 22 July 2010 – 2,635 vizite
In detaliu: Bugatti Veyron

Pentru multi dintre noi, muritorii de rand, internetul si pozele ce se plimba prin el reprezinta singura ocazie sa vedem in detaliu unele supercar-uri sau unele masini la care visam de cand eram copii. se incadreaza aici si este una dintre putinele masini care nu si-au facut aparitia pe strazile din Romania, iar atunci cand aparuse unul proprietarul lui a zis ca nu il va scoate la plimbare “pe strazi”. Mai existau niste zvonuri ca ar mai fi unul prin Bucuresti dar n-am de gand sa transform articolul intr-o barfa mondena, asa ca trecem peste.

Daca luam in calcul pretul masinii, consumul de combustibil si revizia care costa vreo 15.000 euro (bani cu care iti poti cumpara o masina decenta) aflam si de ce nu vedem asa multe Veyron-uri pe strada.

Haideti sa vedem cateva mari si frumoase cu un astfel de exemplar, al carui suport de placuta de inmatriculare zice ironic “ZR1 for lunch, for dinner”.

Tag-uri: » » » »

Discuta despre "In detaliu: Bugatti Veyron":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97