« Video: Ferrari 599XX seteaza un nou record pe Nurburgring! Import Reactor – drift show »
Home » Evenimente » Import Reactor – tuning show pe 3 nivele

Import Reactor – tuning show pe 3 nivele

Articol publicat in data de 24 April 2010 – 2,466 vizite
Import Reactor – tuning show pe 3 nivele

Pentru noi, toate masinile pot fi considerate “import”… in afara de Dacii, cu toate ca ultimele modele nu mai sunt productie proprie in totalitate. Pentru americani insa treburile stau altfel in cazul masinilor de “import”. Dupa probabil ca ati dedus, se refera la toate masinile care nu sunt fabricate in SUA, iar acest lucru a fost tot timpul subiect de discutii, controversii si, automat, un factor care a dat nastere la o comunitate iubitoare de masini “straine”.

Popularitatea acestor masini a crescut de la an la an, ajungand sa se faca -uri doar pentru ele, cum ar fi si acest “” care s-a tinut pe 3 nivele ale parcarii hotelului Marriot din Woodland, Texas. Un loc interesant pentru a organiza un eveniment auto, vizitatorii fiind incantati de masinile de lux parcate la parter, in fata hotelului, urmand sa-si clateasca ulterior privirile la masinile modificate si insirate la ultimele nivele a parcarii.

Ei bine, si masinile japoneze reprezinta tot “import” si stim ca atunci cand se aduna asiaticele se lasa cu fum, scantei, galagie… sau pe scurt: drifturi; Despre asta totusi o sa discutam in alt articol.

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "Import Reactor – tuning show pe 3 nivele":
 • NISEI Week Showoff Car Show 2010 - 17 August, 2010;
 • Import Reactor – drift show - 24 April, 2010;
 • Detroit 2009: Primele doua zile - 14 January, 2009;
 • Reisbrennen 2011, intalnire JDM in Germania - 19 August, 2011;
 • Real Auto-Moto Show – Pitesti - 12 October, 2009;
 • Tag-uri: » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Import Reactor – tuning show pe 3 nivele":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97