« Lumma Design Mercedes E50 CLR King Of Europe East 09 – Ungaria »
Home » Noutati » HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania

HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania

Articol publicat in data de 2 September 2009 – 4,856 vizite
HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania

Fara indoiala cele mai populare masini sportive atat de la noi cat si in multe alte tari sunt -urile. Avand in vedere acest aspect este vital ca toti posesorii de astfel de masini sa aiba un loc unde sa se intalneasca, sa discute, sa schimbe experiente, etc. indiferent de marca.

In acesta este rolul HotHatches.eu – o comunitate care uneste toate hatch-urile nervoase fara sa se tina cont de marca, marime sau putere!

Am placerea sa va invit pe toti cei care aveti “acasa” un HotHatch sa va inscrieti in aceasta comunitate si sa impartasiti si cu noi experientele de tuning & din aceasta arie, in cazul in care noi nu suntem pe faza :)

Iata si o mica prezentare cat si ce urmareste aceasta comunitate si o galerie foto de la intalnirile care au avut loc pana acum:

HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania

Comunitatea HotHatches.eu a aparut din dorinta noastra de a reuni intr-un singur loc, toti posesorii de HotHatch din Romania, de a le oferi sansa de a comunica, imprietenii, intalnii si schimba impresii si pareri despre propriile masini.

Comunitatea exista in acest moment datorita muncii unei echipe pasionate si dedicate in totalitate scopului nostru de a crea un brand unic in Romania. Aceasta minunata echipa este formata din administratorii Sabin si Florin(bambu pe forum) si moderatorii Ana (ronnie) si Darian(darianst). La nici trei luni de la lansarea oficiala numaram deja aproximativ 300 de membri din toata tara si organizam intalniri saptamanale la Casa Poporului, duminica in jurul orelor 21. La aceste intalniri asteptam atat membri cat si prieteni HH, dar si orice persoana pasionata de lumea auto.

In viitorul apropiat ne dorim sa organizam prima intalnire nationala a mermbrilor HH, iar pe termen mediu va pregatim o surpriza foarte interesanta. Vom lansa un nemaintalnit pana la aceasta ora in tara. Nu va pot oferii mai multe detalii, dar va promit ca va fi o surpriza placuta.

Incepand cu data de 02 August 2009, am lansat prima revista online destinata posesorilor de HotHatchuri – www.hothatchesonline.ro, unde incercam sa va tinem la curent cu tot ce se intampla in lumea HH. De asemenea va pregatim interviuri, editoriale si teste in exclusivitate realizate de reporterii si editorii HHO.

HotHatchesonline.ro se doreste a fi primul pas in construirea unui brand puternic ce va reprezenta posesorii de hothatch din tara. Este un concept nou, asemanator altor proiecte din Europa, dar cu un grad ridicat de originalitate

Pentru a creste si a ne perfectiona pastram o legatura curenta cu omologii nostri din UK (Hothatch Heaven) care au fost mai mult decat binevoitori.

De asemenea, in fiecare zi, crestem si luptam pentru a obtine numeroase parteneriate ce ar aduce beneficii pentru membri clubului HH. In momentul de fata acestia beneficieaza de reduceri la numeroase firme de tuning, etc.

Ca o concluzie, asteptam in aceasta mare familie orice posesor de HotHatch sau orice posesor de masina din Romania si nu numai pentru a impartasii experiente si a ne ajuta reciproc

Va multumim

Echipa hothatches.eu si hothatchesonline.ro


Articole similare cu "HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania":
 • AlfaFest 2014: Tulcea, 07-09 Iunie - 2 June, 2014;
 • AlfaFest 2013, Sighisoara 19-21 Iulie - 15 July, 2013;
 • myMINIdays: Challenge, karting si distractie in Brasov - 20 April, 2010;
 • Video: Driftingul in Australia - 7 January, 2010;
 • Broscozaurul: Primul rat rod din Romania! - 15 May, 2013;
 • Tag-uri: » » » » »

  Discuta despre "HotHatches.eu – comunitatea posesorilor de hothatch din Romania":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97