« Dacia Logan Serus + cutie secventiala, premiera in CNR! Toyota GT86 Drive-test: Verdictul TuningHost »
Home » Tuning International » Honda Ruckus pe perne = gangstareala pe scooter!

Honda Ruckus pe perne = gangstareala pe scooter!

Articol publicat in data de 5 April 2013 – 2,240 vizite

Honda Ruckus pe perne = gangstareala pe scooter!

Devoratorii de tuning dezbat de ani de zile subiectul static vs perne, incat aproape ca s-au format doua tabere care pur si sunt pro sau contra suspensiilor hidraulice. In timp ce lumea se cearta si Facebook-ul se umple de materiale de razboi, pasionatii de “doua roti” duc tuning-ul la urmatorul nivel customizand chiar si scootere menite sa fie cat mai practice, economice si agile. Ruckus este denumirea Nord-Americana a Zoomer-urului european, un care a revenit in 2012 combinand aerul modern cu look-ul retro. Sau cel putin asta este descrierea oficiala, pentru ca daca te uiti la cum arata in mod normal poate nu iti va atrage atentia prea mult.

Totusi, atunci cand iei un astfel de scooter si te apuci sa-i pui jante late si gume streched, adaptezi o suspensie pe perne si montezi frane customizate, modifici motorul si adaugi o gramada de detalii pretentioase, te-ai facut fara indoiala de un scooter care atrage priviri mai ceva ca un motor! Asadar, acum mai poate spune cineva ca nu ai varsta potrivita ca sa te apuci de tuning?

Detalii complete: Airsociety


Articole similare cu "Honda Ruckus pe perne = gangstareala pe scooter!":
 • Honda Insight Hybrid modificata de Exclusive Zeus - 28 September, 2009;
 • Teroarea furnicilor: Nissan 350z lasat pe burta - 11 January, 2010;
 • Video: Chevy Camaro ’69 de 1750cp! - 19 November, 2009;
 • BMW 150i = Seria 1 cu motor V8 de pe M5 - 28 October, 2009;
 • Autovogue VW Scirocco: R8 Wannabe? - 12 August, 2009;
 • Tag-uri: » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Honda Ruckus pe perne = gangstareala pe scooter!":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97