« Ford Focus RS – Poze oficiale, filme si preturi Audi renunta la hybride »
Home » Noutati » Honda renunta la supercar-ul NSX

Honda renunta la supercar-ul NSX

Articol publicat in data de 17 December 2008 – 5,839 vizite
Honda renunta la supercar-ul NSX

Ok, sunt convins ca suntem toti de acord ca deja devine ingrijorator. Scurta recapitulare: impreuna cu alte companii se retrag din F1; si se retrag din WRC; multi producatori alearga in stanga si-n dreapta dupa bani sau sa-si vanda din marcile pe care le produc, etc.

Asta dovedeste clar cat de nasoala este cu adevarat situatia si cred ca trecem prin cel mai greu moment al industriei dar mai ales al motorsportului.

Honda renunta la -ul din cauza crizei financiara si motiveaza aceasta decizie prin faptul ca masina inca se afla in stadiul de concept, in ciuda diferitelor teste efectuate si a pozelor cu masina pe Nurburgring.

Bestia┬áde cu 560cp era programata sa fie lansata in 2010. Fanii inca mai spera sa se revina la proiect si masina sa fie lansata. Si noi ne declaram fani…


Articole similare cu "Honda renunta la supercar-ul NSX":
 • O noua era in F1 - 15 December, 2008;
 • Ultima ora: Subaru se retrage din WRC! - 16 December, 2008;
 • BMW Alpina B7 Bi-Turbo - 13 March, 2009;
 • Honda Civic Type S Fireblade - 20 November, 2008;
 • TuningHost.ro @ Geneva Motor Show 2013: Supercar-uri - 13 March, 2013;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Honda renunta la supercar-ul NSX":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97