« Detroit 2009: Primele doua zile Audi R8 V10 5.2FSI: Debut la Detroit »
Home » Tuning International » Honda NSX RR Mugen Concept

Honda NSX RR Mugen Concept

Articol publicat in data de 14 January 2009 – 2,926 vizite
Honda NSX RR Mugen Concept

Un concept interesant si-a facut aparitia la salonul de la . Este vorba despre . Un concept destul de interesant, spunem noi, care isi are inspiratia in vechiul si asta datorita faptului ca versiunea noua a supercarului japonez a fost amanata pe termen nedefinit de catre cei de la .

Vechiul, dar mereu tanarul NSX a fost imbunatatit cu un nou body kit, ce contine: o noua bara spate ce are integrat un difuzor de aer cat si finalele evacuarii, capota, bara fata, o admisie tip F1 care incepe de pe plafon, un eleron, evazari cat si noi aerisiri.

In legatura cu modificarile la motorul acestui concept de NSX vechi nu au fost date detalii.

Ne pare rau ca noul NSX este in stand-by si ca noul nu isi are un rival direct, momentan. Se crede ca viitorul NSX ar fi fost capabil de peste cp, dintr-un de 5.0 litri aspirat, si de un handling de exceptie.


Articole similare cu "Honda NSX RR Mugen Concept":
 • Mugen Honda CR-Z - 1 March, 2010;
 • Geneva 2010: Lotus Evora 414E Hybrid Concept - 3 March, 2010;
 • Honda renunta la supercar-ul NSX - 17 December, 2008;
 • Aston Martin Rapide- Coupe-ul Englez in 4 usi - 27 January, 2009;
 • Nissan 350z Veilside V3 Widebody - 25 May, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Honda NSX RR Mugen Concept":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97