« Nissan 370z by APP Europe TopGear: Episodul filmat in Romania »
Home » Tuning International » Honda Civic Type-R Mugen

Honda Civic Type-R Mugen

Articol publicat in data de 16 November 2009 – 7,429 vizite
Honda Civic Type-R Mugen

Type-R este raspunsul japonezilor la si la RS, sau tentativa putin intarziata de a salva o generatie de Type-R mai putin nervoasa decat cea precedenta.

Cu alte cuvinte nu este vorba doar de design, de bodykit-ul care latesete masina cu 10mm sau de jantele deosebite. De fapt asta ar fi partea mai putin interesanta pentru ca Mugen s-au apucat serios de treaba cand a venit vorba de fuga!

Chiar daca cei 237cp nu o sa o ajute sa se tina pe linii drepte dupa competitorii mai sus mentionati, secretul acestui Civic este felul in care motorul K20A trimite puterea la roti prin diferentialul cu patinare limitata tip torsen, si mai ales prin felul in care se opreste cu ajutorul franelor imbunatatire dar si prin stabilitatea masinii mult mai buna prin suspensia mai agresiva care coboara masina cu 5mm.

Asteptam cu mare interes sa vedem ce stie pe circuit!

Sursa: PistonHeads


Articole similare cu "Honda Civic Type-R Mugen":
 • Honda Civic Type S Fireblade - 20 November, 2008;
 • Honda Civic Type-R, Mugen wannabe - 1 October, 2009;
 • Mugen Honda Insight - 13 October, 2009;
 • Civic Type-R Eurospec se va vinde si in Japonia - 6 November, 2009;
 • Mugen Honda CR-Z - 1 March, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Honda Civic Type-R Mugen":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97