« Range Rover Evoque, widebody de la Hamann Teste cu Juke-R, SUV-ul pe steroizi produs de Nissan. Filmulete & galerie foto »
Home » Noutati » Harlem Shake by Red Bull V8 team

Harlem Shake by Red Bull V8 team

Articol publicat in data de 15 February 2013 – 661 vizite

Nebunia “Harlem Shake” pornita la inceputul acestei luni a atins in scurt timp niste cote ingrijoratoare, YouTube-ul fiind asaltat de peste 12.000 de variante ale acestui dans. Pe scurt, e vorba de melodia Baauer – Harlem Shake, pe care lumea se filmeaza in diferite ipostaze, care mai de care mai socante si… gresite! Haosul a pornit de la doi bloggeri care au urcat astfel de filmari si s-a ajuns chiar si pana la , unde echipa care lucreaza la Holden VF Commodores.


Articole similare cu "Harlem Shake by Red Bull V8 team":
 • Record mondial: salt de peste 80m cu Impreza STI - 2 January, 2010;
 • TuningHost.ro @ Geneva Motor Show 2013: Sectiunea de tuning - 13 March, 2013;
 • Doriftooo!!! Red Bull Drift Shifters - 13 December, 2012;
 • McLaren lanseaza noul lor supercar, MP4-12C - 19 March, 2010;
 • Drifturi pe gheata cu RX7-le lui Mad Mike - 18 February, 2010;
 • Tag-uri: »

  Discuta despre "Harlem Shake by Red Bull V8 team":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97