« MB G55 AMG Mov mat Audi A3 Hot Chocolate »
Home » Noutati » GYMKHANA 2.1: Ken Block vs Rob Drydek

GYMKHANA 2.1: Ken Block vs Rob Drydek

Articol publicat in data de 8 September 2009 – 1,777 vizite

Nu are sens sa mai fac vreo introducere legata de , al sau si magia cu fum pe care o face el.

Noul sau filmulet il are in rol secundar pe , un prieten bun al pilotului, care habar n-aveam cine este si m-am apucat sa caut pe net una alta despre tip. Pasionat si el de sporturi extreme, ca si , Rob Drydek a avut cateva emisiuni pe la MTV, a fost “actor” in diferite jocuri si are si el acolo vreo 21 recorduri mondiale la skateboard.

Ulterior omul si-a dezvoltat pasiunea pentru masini nervoase participand la cu un Subaru STI, fiind la momentul reprezentatul DC Shoes al evenimentului.

In acest filmulet Rob Drydek foloseste un go-kart pe care l-a astfel incat sa arate la fel ca STI-ul lui Ken Block pentru a ne prezenta un numar de acrobatii foarte haios.


Articole similare cu "GYMKHANA 2.1: Ken Block vs Rob Drydek":
 • Video: Jurnalul Gumball-ului realizat de Puma - 17 May, 2010;
 • Primul film cu Ken Block in noul lui Focus RS - 8 January, 2010;
 • Ken Block in Gymkhana TWO: SPECTACULOS! - 2 June, 2009;
 • Filmare din STI-ul lui Ken Block - 31 March, 2009;
 • Cum reactioneaza oamenii in masina cu Ken Block - 14 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » »

  Discuta despre "GYMKHANA 2.1: Ken Block vs Rob Drydek":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97