« Vernal Equinox: un altfel de filmulet cu drifturi AlfaBeast: Motocicleta cu motor V6 de Alfa Romeo! »
Home » Featured, Noutati » Gumball 3000 s-a sfarsit, Romania din nou prezenta!

Gumball 3000 s-a sfarsit, Romania din nou prezenta!

Articol publicat in data de 12 May 2010 – 4,839 vizite
Gumball 3000 s-a sfarsit, Romania din nou prezenta!

Cele 3000 de mile de distractie, drumetii, petreceri si mult combustibil consumat s-au terminat, majoritatea concurentilor ajungand la NY. O data cu acest moment au inceput sa apara pe net pozele si filmuletele de la aceasta editie si observam ca la fel ca si anul trecut, a avut un reprezentant la acest eveniment, un identificat prin “Team 54”, cu care vedeti cateva putin mai jos.

Este absolut imposibil sa listam masinile prezente, este foarte greu sa scoti in evidenta cateva dintre ele, pentru ca pur si ele au fost de diversificate si fiecare dintre ele a avut cate ceva special. Am reusit insa sa alegem cateva poze insa ele nu reprezinta nici macar un sfert din ceea ce a fost acolo.

Puma, in calitate de sponsor al evenimentului, a lansat si o pereche de incaltari dedicata, vedetele au fost prezente ca in fiecare an, cu noutatile de rigoare (Sharam cu un Coronet Super Bee, Eve cu un si altii). Un filmulet cu o parte din masini, la inceputul -ului gasiti si aici.


Articole similare cu "Gumball 3000 s-a sfarsit, Romania din nou prezenta!":
 • Bimmerfest 2010: Efectul nemtilor asupa SUA - 25 May, 2010;
 • Cum a fost la Romanian Tuning Show 2011 - 19 May, 2011;
 • Cum a fost la KOE Drift, Cluj - 21 September, 2009;
 • Poze de la Essen Motor Show 2009 - 2 December, 2009;
 • Ce masini conduc Playmate-urile - 15 May, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Gumball 3000 s-a sfarsit, Romania din nou prezenta!":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97