TuningHost.ro @ Geneva Motor Show 2013: Sectiunea de tuning

Tuning-ul nu a lipsit de la salonul geneva, ba chiar unii tuneri s-au bucurat de un public mai mare decat cativa producatori cu nume mari! Cea mai placuta prezenta a fost a tunerului german specializat pe Porsche-uri, Ruf, care a adus cateva exemplare noi foarte frumoase, dar si un 901 classic. Vedeta lor a fost fara indoiala RUF CTR3 Clubsport cu al sau de 3.8L si 750cp. Porsche-uri frumoase a avut si Gemballa, care duce traditia mai departe chiar si dupa disparia celui care a dat nastere companiei in 1981, prezentand intr-un separeu si GT Spider-ul bazat pe MP4-12C.

Abarth-ul a venit cu trei variante diferite ale 659-ului Black Diamond si un Punto Supersport, in timp ce a avut un etaj in cadrul standului celor de la Honda, unde au expus variantele lor de Civic, si CRZ.

Mansory atinge un target mult mai exclusivist prin Aventador-ul Carbonada sau F12-le Stallone,  in stilul lor caracteristic. Pe acelasi target au venit si cei de la sau Carlsson, in timp ce ABT-ul s-a prezentat cu un RS5-R foarte frumos.

Am ramas dezamagiti de si , care parca nu reusesc sa iasa din impasul asta de cativa ani iar modelele prezentate nu au facut cine stie ce valuri. Ba mai mult, Hamann chiar si-a cam batut joc de noul Range cu o culoare movulie dubioasa dar care probabil ca va avea succes printre clientii Burj Al Arab.

Despre supercar-uri si masinile de strada vorbim separat, iar pe Facebook am urcat toate pozele facute la salon la rezolutii mai mari.

2 comments / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media