« Geneva 2010: Abarth Punto Evo Geneva 2010: Ruf RGT-8 »
Home » Noutati » Geneva 2010: Gordini Clio RS si Twingo RS

Geneva 2010: Gordini Clio RS si Twingo RS

Articol publicat in data de 5 March 2010 – 3,005 vizite
Geneva 2010: Gordini Clio RS si Twingo RS

ne ameninta de ceva vreme cu o versiune pentru mai multe dintre modelele Renault Sport. Salonul de la s-a dovedit a fi ocazia perfecta pentru a il scoate din nou pe scena pe micutul in varianta Gordini, dar si pentru a il aduce la petrecere si pe fratiorul mai mare, , trecut prin acelasi tratament de infrumusetare denumit Gordini Edition.
Performantele masinilor raman aceleasi ca in variantele de serie Renault Sport, dar avem jante vopsite negru pe interior, un interior ceva mai sexy, si, binenteles, legendara culoare gordini insotita de cele doua dungi albe care brazdeaza masina de la un capat la celalalt.

Noi nu putem spune ca intelegem foarte bine care e toata agitatia cu modelele astea Gordini, pentru ca multi aplica deja de ceva vreme dungile respective pe masinile lor in spatele blocului, dar poate ca daca vom ajunge sa le vedem in persoana toata povestea va incepe sa faca mai mult sens si pentru noi. Pana una alta, admiram in poze, niste masini foarte frumusele dar cu sanse minime sa ajunga si pe taramurile noastre.

Sursa: Autoblog


Articole similare cu "Geneva 2010: Gordini Clio RS si Twingo RS":
 • Renault Twingo Gordini R.S. - 26 November, 2009;
 • Renault Sport Megane de 275 de cai!! - 21 July, 2009;
 • Renault Megane 3 RS - 9 October, 2008;
 • Renault Clio III GT - 8 February, 2009;
 • Video: Clio RS 200 vs. Clio RS 182 Cup - 23 September, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Geneva 2010: Gordini Clio RS si Twingo RS":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97