Gemballa Tornado GTS

a comunicar,in sfarsit, detaliile despre noua versiune modificata de , nume de cod ““, care a fost prezentata la inceputul anului 2008. Va fi o editie speciala, doar 50 de astfel de SUV-uri fiind produse, indiferent de echipare, GTS sau , si vor putea fi alese 3 pachete de modificari.

GTR-ul va fi bazat exclusiv pe performanta pura. Acesta a fost privat de multe kilograme inutile, care erau mai mult pentru confort, si astfel s-au putut “economisi” aproape 250kg. Totodata, sistemul de tractiune integral a fost inlocuit cu unul care sa trimita puterea catre rotile din spate, si asa ca avem de a face cu un SUV RWD.

Modificarile la motor, atat la GTS cat si la GTR, cuprind 3 optiuni in privinta modificarilor : 542 cp (404kW) , 641 cp (478kW) si 740 cp (552kW). Un GTS produce in varianta standard (298kW).  In lista modificarilor posibile regasim noi intercoolere, modificari in electronica dar si nelipsitul sistem de evacuare hi-flow.

In privinta designului exterior, cei de la Gemballa au fost inspirati de faimosul Porsche GT. Body Kitul include o din fibra de carbon, prize de aer marite, jante din aliaj in cinci spite, stopuri redesenate cat si un difuzor de aer integrat in spoilerul spate. Interiorul este de asemenea unic, si putem regasi o consola redesenata, scaune Recaro cu reglaje electrice, atat in fata cat si in spate, si un sunroof panoramic.

Speram ca un exemplar de Gemballa , sau chiar si GTS, isi va face aparitia si pe strazile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media