Gemballa MIG-U1: Cel mai porno Ferrari Enzo

Cel mai tare a devenit brusc mult mai tare decat putea cineva sa-si imagineze cu ajutorul celor de la . Dupa ce ne-au incantat ochii de-a lungul anilor cu tot felul de Porsche-uri extreme oamenii au trecut direct la liga profesionista cu acest … dar oare nu erau deja acolo?

Interesant este totusi ca masina a “scapat” pe internet fara voia celor de la Gemballa, ea fiind programata sa-si faca aparitia la show-ul de la care s-a terminat de ceva timp. Totusi o firma din Dubai a reusit s-o pozeze si nici acum, la cateva saptamani dupa ce pozele au fost publicate, Gemballa nu a venit cu un comunicat de presa legat de istoric, specificatii sau viitorul acestei bestii cu nume de avion.

Apropos de nume, sa ne asteptam ca sa se refere la o halucinanta? Pai daca e sa judecam dupa evacuare si prize de aer nu ar fi exclus, oricum Enzo este o chestie destul de rapida de la iapa lui.

Pana la un anunt oficial mai putem trage cu ochiu prin si sa observam tapiteria rosie, ceva proiectoare cu LED-uri si, desigur, bodykit-ul super sofisticat.

Sursa: WCF

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media