Ferrari Enzo XX by EDO Competition

Daca din punctul de vedere al numelui ii mai trebuie doar un X ca sa devina porno, performantele fara indoiala au nevoie de patratelul rosu. EDO Competiton au facut exact ce aveau nevoie pentru a iesi in evidenta: au anuntat un pachet de tuning pentru un supercar, mai exact unul din cele mai tari supercar-uri, .

De data asta nu o sa fac deloc referire la exterior pentru ca motorul merita toata atentia.

s-au bagat adanc de tot in motor si au instalat urmatoarele componente:  cilindrii, pistoane si axe cu came din otel, arcuri de supape din titan si biele din titan. Sistemul de racire al uleiului a fost imbunatatit radical iar evacuarea a fost modificata si ea pentru a face fata noii configuratii.

Admisia de aer a fost si ea inlocuita, acum fiind fabricata din iar ambreiajul cu care vine aceasta masina este unul aftermarket.

Catalizatoarele Enzo-ului XX pot fi controlate de un buton aflat in interiorul masinii care permite soferului sa aleaga intre doua note diferite ale evacuarii. In caz ca te plictisesti…

800 CP la 8500rpm  si 780Nm au reusit sa dezvolte cei de la EDO, XX-ul lor avand acum performante demne de laudat:

  • 0-100km/h = 3.2 secunde
  • 0-200km/h = 9 secunde
  • 0-300km/h = 19 secunde

Comentezi?

Sursa: Fancytuning

1 comment / Add your comment below

  1. Hmmm?! Interesant dar puterea si perfomantele sunt putin mai bune….395kph si demaraj 0-60mph-2.9s estimat si o putere de 860 de cai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media