Exclusiv TH: Brosura Megane RS250

Dragi prieteni, In exclusivitate absoluta va prezentam toate detaliile de care aveti nevoie (in afara de pret) pentru a lua hotararea de a achizitiona noul . Cifrele sunt foarte impresionante, iar daca finisajele se ridica la nivelul competitiei atunci cei de la vor avea un castigator absolut in clasa Hot Hatch.

Printre noutatile pe care le aflam din acest document putem enumera cateva destul de importante:

 • 0-100km/h in 6 secunde, 0-1000m in 25.7 secunde (competitia scoate peste 26 secunde)
 • diferential cu patinare limitata mecanic
 • trei setari de ESP
 • distributie variabila VVT
 • scaune din piele, foarte frumoase :)
 • tren rulare fata cu pivot independent identic cu sistemul de pe RS
 • frane cu 4 pistoane de 40mm
 • jante pe 18″ de serie, optional de 19″

Sunt foarte multe informatii interesante care merita studiate, printre care si o comparatie directa cu toti competitorii inclusiv si R, asa ca fara alte adaugiri va lasam sa savurati misterioasa brosura de marketing scapata liber pe internet, cu siguranta fara acceptul celor de la Renault.

Intrebarea care ramane este… ce culoare?

P.S.: Am lasat imaginile la rezolutie mare pentru a se intelege scrisul – scuze pentru cei cu rezolutie mica, ar trebui sa incercati un monitor mai mare :)

2 comments / Add your comment below

 1. Este super, dar daca va sari de 25 de mii de euro pret final la versiunea de baza, nu o va cumpara nimeni in Romania. Si tare imi e teama ca vor sari calul si vor pune pretul un pic sub Ford Focus RS ST, adica un pic sub 30k. Esecul atunci va fi lamentabil. Dar daca se vor tine de cuvant si aceasta masina va apare in jurul pretului Megane RS II, jos palaria, va rade tot.

 2. Nu cred ca are cum sa iasa la pretul RS-ului anterior. Sunt multe chestii noi cu care va veni masina si se va reflecta asta in pret. De acord cu tine ca daca sare de 25k se va vinde f greu dar sincer cam asta cred ca va fi pretul ei.
  Mai avem un pic si aflam :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media