« Cu Avant catre asfalt, incaltat cu 20″ ISS Forged Hyundai Genesis Coupe. Vrem si noi! »
Home » Evenimente, Noutati, Tuning Autohton » Exclusiv: Insomnia Racing Club la SEMA 2010

Exclusiv: Insomnia Racing Club la SEMA 2010

Articol publicat in data de 2 December 2010 – 4,520 vizite
Exclusiv: Insomnia Racing Club la SEMA 2010

Las Vegas, Nevada, Noiembrie 2010. Cel mai mare si mai tare de masini modificate, produse aftermarket, servicii de tuning si tot ce tine de customizari auto. An de an () este motivatia principala a sute de companii de tuning pentru a proiecta si termina tot felul de proiecte demente, ca ele sa fie expuse si vazute de o lume intreaga, pentru doar cei care impresioneaza la conteaza cu adevarat.

Membrii Insomnia Racing Club au reusit sa ajunga la editia din acest an si s-au intors de acolo cu o serie de in care am gasit de la muscle car-uri ridicol de puternice, oldsmobile-uri pimpuite si restaurate, masini-vedeta (precum lui Block), noutati (precum LFA) si… restul vedeti in pentru ca sunt multe de enumerat.

Asadar suntem incantati ca am avut printre primii (daca nu chiar primii) romani care au calcat la SEMA si le multumim pentru pozele si parerile impartasite. Pentru mai multe poze puteti vizita galeria foto de pe pagina oficiala Insomnia.


Articole similare cu "Exclusiv: Insomnia Racing Club la SEMA 2010":
 • Fetele de la SEMA 2009 – Partea a 2-a - 9 November, 2009;
 • Lexus IS350C Twin-Turbo in constructie pentru SEMA - 5 August, 2009;
 • Insomnia Racing Club ne aduce Fast&Furious 4 - 27 March, 2009;
 • Real Auto-Moto Show – Pitesti - 12 October, 2009;
 • Fetele de la SEMA 2009 - 6 November, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Exclusiv: Insomnia Racing Club la SEMA 2010":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97