« Antireclama: Probleme cu Audi A7 Se intampla pe strazile din Georgia »
Home » Exclusiv TH, Tuning Autohton » EuroCar Meeting 2013 by Streetmaniacs la Astoria Snagov

EuroCar Meeting 2013 by Streetmaniacs la Astoria Snagov

Articol publicat in data de 21 April 2013 – 1,291 vizite

EuroCar Meeting 2013 by Streetmaniacs la Astoria Snagov

Pai daca a inceput primavara (acum si pe termometre) a venit timpul sa inceapa si evenimentele outdoor pe care le tot pomenim de cateva luni incoace. Intalnirea Streemaniacs din acest weekend ne-a strans din nou in acelasi loc cu lumea din domeniu, prietenii de pe Facebook si de data asta chiar si cu parteneri oficiali. Cu alte cuvinte un meeting mai organizat dar bazat tot pe aceeasi comunitate nascuta pe dar intretinuta pe strazi, cu o prezenta mai scazuta insa fata de cea de anul trecut, de la Bricostore.

Tema a fost simpla si perfecta: ne intalnim, schimbam cateva vorbe si idei, facem cativa tera de poze, un de limbo, unul de burnout, votam cea mai populara masina a zilei… ba chiar primim si premii de data asta! Si uite asa s-a prezentat o gramada de lume, cu gratarele la pachet si cu masini de toate felurile. Concursul de limbo a fost un adeverat succes, castigatorul (un batranel) fiind nevoit ca in finala sa isi desumfle rotile pentru a mai pierde din inaltime!

Acum sa vedem un mic preview al masinilor prezente Sambata, care sper sa iti deschida apetitul pentru pozele oficiale ale intalnirii, care vor iesi la iveala in curand pe pagina Streetmaniacs sau pe pagina evenimentului. Si daca nu au fost acolo, ar fi bine ca data viitoare sa fii pe faza!


Articole similare cu "EuroCar Meeting 2013 by Streetmaniacs la Astoria Snagov":
 • Concurs TH: Castigatorii celor 10 invitatii la Bucharest Wheels Arena - 21 May, 2013;
 • Teaser: Poze de la EuroCar Meeting @ Bucuresti, 06.05.2012 - 7 May, 2012;
 • TuningHost.ro si pe Facebook - 1 June, 2009;
 • Concurs TH: 10 invitatii la Bucharest Wheels Arena - 14 May, 2013;
 • Volvo 245 cu motor de Toyora Supra, 2JZ! - 31 January, 2013;
 • Tag-uri: » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "EuroCar Meeting 2013 by Streetmaniacs la Astoria Snagov":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97