Eleanor, invitata speciala pe litoralul romanesc de 1 Mai 2012

An de an vedem in presa reportaje legate de masinile cu care se lauda lumea pe litoralul romanesc asa ca despre asta nu mai are rost sa discutam acum. Totusi in acest an, printre Ferrari-urile si Porsche-urile care au dominat parcarile si strazile statiunilor, am gasit si cateva masini care ar fi dat peste cap lumea oricarui pasionat auto, indiferent de pretentii!

Vorbesc in primul rand de (replica a 500-ului din Gone in 60 Seconds), care este motivul pentru care amicii mei m-au asteptat sa-i dau vreo 10 ture dar si motivul pentru care imi voi schimba telefonul mobil (ca are o camera muci!). Dar mai vorbesc si de alte masini precum ’67 sau Volante si inca 2-3 din aceeasi categorie, care au eclipsat total cele 10-12 Porsche-uri sau 5-6 AMG-uri din parcarea hotelului respectiv, toate “ultimele modele”, cum ar veni.

Ceea ce m-a bucurat mai mult decat simpla intalnire si timpul petrecut impreuna a fost faptul ca mi-am amintit ca exista in continuare oameni pasionati, cu posibilitati, pentru care un modern nu face doi lei in fata unei clasice adevarate. Jos palaria!

Si pentru ca pozele urcate pe Facebook au inceput deja sa circule, ni s-au mai share-uit cateva cu Eleanor aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media