« Inca doua filme Fast&Furious, tot cu Vin Diesel Brabus GL 63 Biturbo – in lipsa unui AMG »
Home » Noutati » Editie speciala de Focus RS WRC pentru Elvetia

Editie speciala de Focus RS WRC pentru Elvetia

Articol publicat in data de 8 February 2010 – 2,205 vizite
Editie speciala de Focus RS WRC pentru Elvetia

50 de elvetieni au posibilitatea sa puna mana pe cate un exemplar din editia speciala de , atent configurata cu ajutorul comunitatilor online de pasionati, lansata cu ocazia implinirii a 40 de ani de cand divizia RS s-a pus pe treaba.

Chiar daca mecanic vorbind masina nu are nimic in plus,   vine cu posibilitatea de a alege cateva “desene” pentru exterior impreuna cu niste OZ-uri Superturismo negre pe 19″. Se mai aude ceva si de o placuta pe undeva prin interior cu autografele pilotilor care au fost la un pas de victorie anul trecut, Mikko Hirvonen si Jarmo Lehtinen. Toate cele 50 de -uri vor veni in culoarea Frozen White.

Cei care au avut ocazia sa propuna o varianta de grafica pentru ea si vor sa-si vada visul (sau lucrarea virtuala) realitate, o pot face contra unei sume de 55 900 franci elvetieni.

Sursa: Autoblog


Articole similare cu "Editie speciala de Focus RS WRC pentru Elvetia":
 • Focus RS360 de la Wolf Racing - 4 November, 2009;
 • Noul Ford Focus ST… nu prea e ce trebuie? - 13 September, 2011;
 • Ken Block renunta la Subaru pentru Ford - 8 January, 2010;
 • Ford Focus ST modificat de Loder1899 - 14 November, 2008;
 • Mos Craciun vine cu Focus RS - 7 December, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Editie speciala de Focus RS WRC pentru Elvetia":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97