« Frogman Rocket II: Trei roti si 1000cp Switzer R911S, un super-997 GT2 »
Home » Noutati » E oficial: Gemballa isi inchide portile!

E oficial: Gemballa isi inchide portile!

Articol publicat in data de 20 May 2010 – 1,153 vizite
E oficial: Gemballa isi inchide portile!

Micul filmulet de drama al lui a luat sfarsit, cu un final mai mult decat previzibil. Prin Februarie, CEO-ul firmei de tuning “Gemballa”, , a disparut misterios in Africa de Sud dupa ce trecuse mai intai prin pentru o intalnire cu partenerii lui. Toata lumea era panicata, se specula o miscare terorista si alte faze din filmele politiste.

Cu timpul, insa, au iesit la iveala si alte aspecte. Prima faza interesanta este ca in Decembrie mai-sus-numitul a fondat o noua firma numita “GEMBALLA Sports Cars GmbH & Co” iar inainte sa plece in aceasta calatorie de afaceri, a intrat in insolventa cu “Gemballa Automobiltechnik GmbH & Company“, firma pe care o conducea de aproape 30 de ani. Nu e evidenta manevra? Nevasta lui a declarat ca ultimul oara cand a vorbit cu el a fost intr-un apel telefonic in care Uwe ii spunea ca are nevoie de niste bani. Double the excitement, triple the action!

Dupa cum spuneam, finalul este mai previzibil decat intr-un film prost: firma Gemballa isi inchide portile. Poate ca daca nu intra in insolventa si daca nu se mai facea o alta firma “fantoma” am fi crezut schema asta de “Houdini”, dar asa, pe bune, chiar crede cineva ca omul a “disparut misterios”?

Oricum, e o pierdere mare pentru lumea tuning-ului, omul fiind un adevarat maestru in Porsche-uri dar nu numai, exinzandu-si produsele si pe alte marci. Cateva din operele lui le puteti vedea aici.


Articole similare cu "E oficial: Gemballa isi inchide portile!":
 • Gemballa MIG-U1: Cel mai porno Ferrari Enzo - 11 January, 2010;
 • Site dedicat noului Gemballa MIG-U1 - 24 January, 2010;
 • Gemballa isi restilizeaza “Tornada” si GT 500-le - 23 December, 2009;
 • 9ff Cayenne Vantage GTR - 7 January, 2009;
 • Detalii si poze oficiale cu Gemballa MIG-U1 - 12 January, 2010;
 • Tag-uri: » »

  Discuta despre "E oficial: Gemballa isi inchide portile!":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97