« Techart aduce Porsche 911 Turbo si Turbo S la Geneva Techart Concept One: Porsche Panamera in studiu »
Home » Noutati » Drive-test cu Ferrari 599XX (x)

Drive-test cu Ferrari 599XX (x)

Articol publicat in data de 25 February 2010 – 1,305 vizite

Ce ma enerveaza cel mai mult la astia de la Autocar este ca ajung sa testeze niste masini absolut fenomenale! Gandeste-te un pic: cat de tare poate sa fie ca sa castigi bani testand super masini, ca acest , unul din cele 29 de exemplare care se vor fabrica. Mai mult de atat, acesta este singurul om din afara firmei Ferrari care a condus un astfel de automobil pana in momentul de fata.

Nu stiu de ce Ferrari a pus doar doua X-uri la denumire, pentru ca ea merita introdusa la pornografie si sa mai primeasca inca un X. Vedeti in filmuletul de mai jos de ce.

Tag-uri: » » » » »

Discuta despre "Drive-test cu Ferrari 599XX (x)":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97