« Lexus IS350 big pimpin Infinit(i) de tare G35 »
Home » Evenimente, Tuning International » Drift Matsuri pe Ebisu Circuit

Drift Matsuri pe Ebisu Circuit

Articol publicat in data de 18 November 2009 – 1,668 vizite

Drift Matsuri pe Ebisu Circuit

Inainte de toate, ma simt dator cu niste explicatii:

Matsuri = termenul japonez pentru sarbatoare, festival, eveniment.

Circuit = complex din Prefectura Fukushima (Japonia) care include 7 piste de competitie si 2 de antrenament. Se spune ca este cel mai tare complex de din lume, aici organizandu-se multe evenimente printre care si D1. Circuitele sunt foarte diversificate, unul din ele fiind practic construit pe un munte.

Acum ca ati inteles despre ce e vorba, e cazul sa va zic ca ultimul organizat pe 2009 a adus o premiera in driftingul japonez si anume competitia . Interesant la aceasta competitie este ca se permite participarea strainilor, astfel evenimentul a gazduit cativa participanti si din afara Japoniei. Ploaia a scos la iveala calitatile pilotilor de a driftui la mare pe ud si mai mult de atat, au iesit cateva fascinante!

Urmariti filmuletul pentru a vedea care este atmosfera la aceste evenimente si galeria foto de la ultimul Drift Matsuri.

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "Drift Matsuri pe Ebisu Circuit":
 • Vernal Equinox: un altfel de filmulet cu drifturi - 12 May, 2010;
 • Evenimentele de tuning in 2010 din Romania - 7 January, 2010;
 • King of Europe Drift la Cluj, 19-20 Sept - 14 September, 2009;
 • “Amatorii” din lumea drifturilor - 12 March, 2009;
 • NISEI Week Showoff Car Show 2010 - 17 August, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Drift Matsuri pe Ebisu Circuit":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97