« 10 ani de BMW in Formula 1 VR Camaro: Marea Britanie primeste muschi americani »
Home » Noutati » Dodge condamna Vipera la moarte

Dodge condamna Vipera la moarte

Articol publicat in data de 4 November 2009 – 2,227 vizite
Dodge condamna Vipera la moarte

In cursul zilei de azi a fost lansata o veste cutremuratoare atat pentru fanii cat si pentru iubitorii de masini puternice din toata lumea: nu se va mai fabrica incepand cu Iulie 2010!

Decizia a fost luata deja de conducerea Chrysler, iar momentul va fi marcat de lansarea ultimelor de Viper-uri care vor fi cele mai speciale fabricate vreodata. Astfel ne pregatim de sfarsitul unui care a facut ravagii si vom fi martori la trecerea lui in istorie.

Totusi exista o parte buna in aceasta veste, pe care am pastrat-o pentru sfarsit. S-a anuntat ca in 2012 va fi lansat inlocuitorul Viper-ului care va fi realizat cu ajutorul celor de Fiat, bazandu-se pe experienta si, de ce nu, poate si pe ajutorul aripei Ferrari. Este foarte devreme sa tragem concluzii, dar un lucru stiu sigur: daca vreunu din voi avea in plan sa-si ia un Viper, ar trebui sa se miste repede!

Sursa: Autoblog


Articole similare cu "Dodge condamna Vipera la moarte":
 • Vara asta se lanseaza ultimele vipere SRT10 - 13 April, 2010;
 • Dodge Viper ACR-X pe dyno = galerie incandescenta - 22 March, 2010;
 • LA 09: Dodge Viper ACR 1:33 Edition - 3 December, 2009;
 • Super ‘Cuda de 1000cp n-are nici un stres fata de Enzo - 17 December, 2009;
 • Fiat 500 by Rieger - 7 February, 2009;
 • Tag-uri: » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Dodge condamna Vipera la moarte":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97