« Bugatti Veyron in drift Pagani Zonda R oficial lansata »
Home » Tuning International » Dodge Challenger by KW

Dodge Challenger by KW

Articol publicat in data de 25 January 2009 – 3,742 vizite
Dodge Challenger by KW

Cu siguranta stim cu totii de si de faptul ca este un ce are mare succes in Statele Unite, dar se pare ca mai nou si in Europa. Va prezentam un astfel de model, de si ce vrea sa ne arate cum poate o suspensie sa schimbe destul de mult o masina.

Masina detine o suspensie hidraulica ce ii ofera un o garda la sol variabila cat si posibilitatea dea urca sau cobora masina aproape instant, doar prin apasarea unui buton. Aceasta lucreaza in tandem cu un kit de suspensie tip coil-over, tot al celor de la KW, pentru o imbunatatire a comportamentului masinii pe drum.

Celelalte modificari aduse masinii sunt: un set de jante , de 22 inchi, admisie K&N, evacuare Magnaflow dar si un sistem Lambo-Doors.


Articole similare cu "Dodge Challenger by KW":
 • Wimmer RS Ferrari F430 Scuderia - 30 November, 2009;
 • Suspensii KW pentru noul Scirocco - 25 September, 2008;
 • VW Golf VI GTI modificat de MR Cardesign - 16 July, 2009;
 • Scirocco “Black Rocco” aranjat de MR Car Design - 4 November, 2009;
 • SMS Car Show and Open House - 18 September, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » »

  Discuta despre "Dodge Challenger by KW":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97