« Cum functioneaza motorul “Omnivore” de la Lotus 9ff GTurbo: 997 GT sau GT3 RS pana la 1000cp »
Home » Noutati » Cum isi aleg romanii masinile sau motocicletele

Cum isi aleg romanii masinile sau motocicletele

Articol publicat in data de 23 January 2010 – 1,839 vizite

Trucata sau nu, o farsa a lui Daniel Buzdugan de la Radio ZU ne arata cam care este situatia de la noi din tara, cu o mare parte din masinile sau motocicletele tari care circula pe strazi, conduse de niste oameni care n-au habar ce si-au cumparat.

Poate ca in farsa asta s-a exagerat un pic, dar stiu sigur ca exista oameni care s-au dus cu teancu de bani la dealer cu pretentia de a cumpara o masina “mai tare decat a lu` vecinu`”, fara sa aiba habar pe ce pune mana. Farsa de fata scoate la lumina o situatie mult mai jenanta, in care un “romanas d-al nostru” e dispus sa dea 65.000 euro pe o motocicleta inventata pe moment (cu nume de boala), doar ca sa impresioneze si sa agate gagici la terasa.

Nu merita batut omul asta, ci doar merita sa fie dat o tura cu un “trist” pe un motor de ca sa vada ce inseamna cu adevarat o motocicleta. Rusine bai nene, rusine!


Articole similare cu "Cum isi aleg romanii masinile sau motocicletele":
 • N-ai cum: Volkswagen Beetle Pickup - 25 January, 2010;
 • N-ai cum: Masacru cu pickhammer adus unei jante - 12 January, 2010;
 • N-ai cum: VW Golf 4 cu bot de MB C-Class - 24 January, 2010;
 • G-Power M3 Tornado CS si GT2 S - 26 May, 2010;
 • N-ai cum: BMW e36 batjocorit - 9 August, 2009;
 • Tag-uri: » »

  Discuta despre "Cum isi aleg romanii masinile sau motocicletele":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97