« Admisie din carbon Tecnocraft pentru BMW M3 e9x Iadul verde: BMW M3 e92 IND »
Home » Noutati » Cum e Lexus LFA in afara circuitului

Cum e Lexus LFA in afara circuitului

Articol publicat in data de 22 February 2010 – 1,293 vizite
Cum e Lexus LFA in afara circuitului

Nu stiu daca ati observat dar in ultima vreme toate testele cu masini potente s-au realizat ori pe circuite ori pe drumuri muntoase uitate de lume. Nu zic ca e ceva rau, se incearca promovarea condusului sportiv doar in conditii de siguranta si asta este foarte bine, dar pentru noi, cetatenii Romaniei, cel mai “apropriat” circuit nu e deloc aproape si masinile noastre, fie ele supercar-uri, isi petrec cel mult timp prin oras.

Cu alte cuvinte ma intereseaza sa vad cum se comporta o masina street-legal si pe strada, nu numai pe circuit, chiar daca e gandita in special pentru circuit. Eh, sa nu credeti ca planuiesc sa-mi iau un (nu ca n-as vrea) dar sunt sigur ca exista lume interesata si pe la noi.

Asadar, sa vedem cum este si pe strada:


Articole similare cu "Cum e Lexus LFA in afara circuitului":
 • Lexus LFA Nurburgring edition - 19 March, 2010;
 • Cele mai tari masini de la Tokyo Auto Salon 2010 - 19 January, 2010;
 • 2010 Lexus IS 350C F-Sport - 9 February, 2010;
 • Razboiul japonez: Nissan GT-R vs. Lexus LFA - 14 May, 2010;
 • Toyota GT86 Drive-test: Verdictul TuningHost - 7 April, 2013;
 • Tag-uri: » » » » »

  Discuta despre "Cum e Lexus LFA in afara circuitului":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97