Cum a fost la DragRacing Aeroport Tulcea, 21-22 Septembrie 2013

Nu mai e mult pana la ultima etapa de din acest an (12-13 Octombrie la Arad) iar daca nu te-ai abonat pe canalul nostru de YouTube sau pagina de Facebook probabil ca nu ai vazut filmuletul-rezumat pe care l-am realizat impreuna cu Evident Media, la etapa de la Tulcea.

Pe scurt, etapa a adus un nou record european pentru GT-R, obtinut de cei de la Exelixis (8.4s) dar si un nou record national pe realizat de un – 10.05s. Evolutia din DragRacing-ul romanesc este din ce in ce mai agresiva iar asta ti-o confirma masinile pe care le vezi la o astfel de etapa, precum cu doua 2.0TFSI, Lupo (MUU) cu o caroserie custom si peste 500cp sau toate -urile care bat usor usor spre schimbarea prefixului de timp impreuna cu proiectele tip “coaja”.

Cu alte cuvinte, daca nu ai mai fost de ceva timp la o etapa de DragRacing de la noi ar cam fi cazul sa te mobilizezi ca socul va fi imens. Mai ales dupa ce vor intra toti la hibernare si vor pregati surprize pentru 2014, nu-i asa… ?

1 comment / Add your comment below

  1. Ahhhh. Toate evenimentele marfa sunt in Fruncea Romaniei, ca de, e Fruncea…. Eu stau in coada :(. Gata imi iau avion si ma mut la Arad, ma transport cu purcel si catel si adios Mare bien venidos Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media