« Tu cum ti-ai aranja Mustang-ul? Gemballa Mistrale – primul kit pentru Panamera »
Home » Evenimente, Tuning Autohton » Cum a fost la cursele din Slatina

Cum a fost la cursele din Slatina

Articol publicat in data de 18 August 2009 – 4,387 vizite
Cum a fost la cursele din Slatina

Duminica ce abia a trecut am fost prezenti la de care a avut loc in Slatina. Ne-am dus pentru ca se anuntase o lista incantatoare de participanti, dar in parcare treaba nu statea asa de bine precum ne asteptam.

Au fost cateva masini foarte rele care ne-au incantat, a fost asfalt putin umed care a pus probleme masinilor cu multi cai si fara integrala dar chiar si asa asfaltul a fost bun. Din pacate franarea era tot in curba, jandarmii tot n-au tinut toti spectatorii pe margine (se vede si din poze) ┬ási comunicarea cu publicul a lipsit din nou. Nu am stiut cine s-a dat pentru ce grupa s-a dat. Nu am stiut cand au fost finale si cand au fost libere…

Publicul si participantii au pus organizatorii in situatii dificile de mai multe ori, in stilul tipic romanesc. Din cate am inteles s-au dat si cativa care nu au platit taxa de participare… ce inseamna asta fratilor?

Din ce am aflat pana acum, unii dintre castigatori ar fi:

 • Seat – Buzau – Locul 1 Grupa D
 • – Locul 1 Grupa E
 • Audi S3 alb – Locul 1 Grupa G

O alta problema a fost ca un concurent (de care s-au plans ungurii la ultima cursa) a refuzat sa se dea cu o masina, de frica sa nu piarda grupa…

In afara de castigatorii grupelor de mai sus, trebuie sa mai felicitam cateva masini: Seat negru, 1 verde, negru, Mazda MX3, neagra de Sibiu si Evo-ul rosu de Valcea, acestia fiind cei care ne-au tinut atenti la cursa.

Concluzia e ca pana cand participantii si spectatorii nu vor ajuta organizatorii prin disciplina si respect, cursele de acest gen nu o sa iasa asa cum trebuie.

In alta ordine de idei, tot respectul pentru baiatul de la finish, care statea foarte relaxat intre masini, suntem curiosi ce a gustat inainte sa intre pe post :)

Drumul, ca de obicei, foarte distractiv si la dus si la intors.


Articole similare cu "Cum a fost la cursele din Slatina":
 • Cum a fost la “Night Shadows Tuning Show” Alba-Iulia - 21 June, 2010;
 • Poze de la Tuning Show-ul din Pitesti - 13 September, 2009;
 • BMW Motorsport castiga cursa de 24h de pe Nurburgring - 17 May, 2010;
 • KOE 09 – A doua zi: Finalele - 7 September, 2009;
 • Ziua 2: Chevrolet DragRacing – Satu Mare - 15 June, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Cum a fost la cursele din Slatina":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97